!GO is dé locatie voor zakelijke ontmoetingen met een maatschappelijk tintje. Het beheer, de verhuur en de catering worden grotendeels verzorgd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij volgen de praktijkstage onder andere in de catering bij !GO. Na het volgen van stages, trainingen en opleidingen zijn ze helemaal klaar voor een reguliere baan in de catering.

Wanneer u bijvoorbeeld vergaderaccommodatie De Heuvel boekt staan de cateringmedewerkers van !GO voor u klaar; zij hebben alles in huis om uw bijeenkomst te laten slagen. Voor u en uw gasten staat gastvrijheid bij de medewerkers centraal. Gastvrijheid in opleiding, een perfecte match!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Of wilt u de vergaderaccommodaties bezichtigen? Uiteraard bent u welkom! Voor een bezichtigingsafspraak of voor meer informatie over de vergadermogelijkheden belt u naar: 0162 374 000 of stuurt u een mail naar vergaderen@GObv.nl.

vergaderen go 1

vergaderen go 1

Reviews

Op 22 maart jl. hebben we als Rijkswaterstaat gebruikgemaakt van de vergaderfaciliteiten van !GO voor mensenwerk. Door een collega werden we attent gemaakt op (de mogelijkheden van) deze locatie. Al bij de voorbereiding viel direct de klantgerichte, vriendelijke benadering op en de mogelijkheden voor het leveren van maatwerk. De vergaderruimte en faciliteiten voldeden aan de wensen en de locatie heeft positief bijgedragen aan het bereiken van het resultaat van de bijeenkomst. Een aanrader dus.

Etienne François, Rijkswaterstaat Zuid-Nederland


Met een ondernemingsraad heb ik twee dagen kunnen werken in zaal De Heuvel van !GO voor mensenwerk. Perfecte ontvangst, prima zaal met echt goede stoelen, vlotte ondersteuning en een originele lunch. Zonder meer een aanrader!

Peter van Bureau Siebrands, Boxtel


"Voor het volgen van een cursus ben ik afgelopen maand een aantal dagen ‘te gast’ geweest bij !GO. Een prettige plaats om te zijn en afstand te nemen van je dagelijkse werkplek zodat je in alle rust kan vergaderen of een cursus kan volgen zonder daarbij gestoord te worden.

De vergaderruimtes hebben de beschikking over een goede geluidsinstallatie, schermen, beamer en goede verlichting, daarbij kan je gebruik maken van Wifi. Om het nog aangenamer te maken wordt er een heerlijke lunch geserveerd, word je de hele dag voorzien van koffie en thee en is de ruime parkeerplaats gratis! Al met al een prima locatie!"

Carla Koning, Senior Frontoffice en Servicedesk Equalit


“Twee dagen hebben we gebruikt gemaakt van de faciliteiten bij !GO. Mede namens de andere deelnemers en de trainer wil ik jullie bedanken voor de goede zorgen. Alles was tiptop geregeld van de ontvangst, de lunch tot aan de schone, functionele ruimte aan toe. Willen jullie de medewerkers die ons gefaciliteerd hebben een pluim geven namens mij?"

Nancy Damen, Unitleider Procesondersteuning Informatie- en Servicecentrum, Gemeente Oosterhout