Als u medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in uw bedrijf laat werken of !GO een opdracht laat uitvoeren, draagt u bij aan het vergroten van de arbeidsparticipatie.

U kunt een individuele medewerker inzetten door hem/haar bij u in dienst te nemen of via een detacheringsovereenkomst. U kunt ook een groep medewerkers, eventueel met begeleiding vanuit !GO werk laten uitvoeren.

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Misschien heeft u een vacature die voor langere tijd kan worden ingevuld of zijn er bepaalde taken die medewerkers van !GO kunnen uitvoeren zodat uw bedrijfsprocessen effciënt kunnen verlopen. Uw hoger gekwalificeerde personeel kan zich dan richten op hun specialistische taken.

Een eerste kennismaking met kandidaten kan heel eenvoudig en snel door een persoonlijke videoboodschap van de medewerker te bekijken. Hiermee krijgt u een indruk van de persoonlijkheid van de werknemer. Wij komen graag naar u toe om de videoboodschap te tonen.

Ook denken wij graag met u mee, lichten u in over de Participatiewet en geven u informatie over financiële regelingen en subsidies die de samenwerking kunnen ondersteunen. Met als eindresulataat een duurzame match!

U kunt het contactformulier invullen voor meer informatie of een afspraak. Binnen twee werkdagen wordt contact met u opgenomen.

1 catering

1 catering

1 catering

1 catering

1 catering

1 catering

Heb je een vraag?

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input