Overzicht

Om u te ontzorgen in de begeleiding van nieuwe medewerkers, bieden wij jobcoaching aan. Naast de begeleiding op taken en functioneren in het werk, draagt jobcoaching ook bij aan het creeĆ«ren van een breder draagvlak en begrip voor de nieuwe medewerker. !GO voor mensenwerk is een erkende jobcoachorganisatie en lid van de beroepsvereniging jobcoaches Nederland. De jobcoaches zijn opgeleid om medewerkers te ondersteunen om aan het werk te komen en te blijven. 

Voor wie geschikt?
Een medewerker met een arbeidsbeperking die extra begeleiding nodig heeft bij het verrichten van de werkzaamheden verbonden aan zijn functie. Het doel van jobcoaching voor de medewerker is om duurzaam te functioneren in het werk.
Iedere medewerker kan ook zelf een aanvraag indienen bij het UWV. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het UWV. 

Wat doet een jobcoach?
Het coachen van onze jobcoaches is gericht op het gedrag op de werkvloer, sociale vaardigheden, omgaan met collega's en daarnaast op de uitvoering van werk. Denk bijvoorbeeld aan werkafspraken maken, zorgen voor een aangepaste werkplek, begeleiding tijdens de proeftijd, inwerken, trainen en structureren van de werkzaamheden. Uiteraard krijgt u als werkgever ook handvaten om de werknemer te coachen of aan te sturen in het werk, met als doel dat er een duurzame werkrelatie gaat ontstaan. 

download productcatalogus