Overzicht

Tijdens de Match van West-Brabant op donderdag 20 september, bundelen alle regio’s van het WerkgeversServicepunt West-Brabant hun krachten. Waarom? Om nog meer werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste mensen om het werk gedaan te krijgen. Met als doel nog meer werkzoekenden aan de slag te krijgen. Met je deelname aan de Banenbeurs draag je bij aan het werkgeluk van een werkzoekende. Een mooie invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

SAVE THE DATE 1

Doe mee en maak de match!
Als werkgever heb je veel aan je hoofd. Zodra je op zoek gaat naar personeel, heb je keuze uit veel mogelijkheden. Hoe ga jij op zoek naar de juiste persoon voor de vacature, zonder dat je veel tijd en geld kwijt bent aan werving en selectie? Wij bieden je dé oplossing, neem deel aan onze Banenbeurs XL op 20 september in Geertruidenberg en ontmoet in korte tijd een groot aantal werkzoekenden uit de hele regio Dongemond. 

Programma
De werkzoekenden zijn woonachtig in de regio Dongemond (Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem). Zij worden vanaf 14:00 uur verwacht. Het is prettig als alles op tijd klaarstaat, daarom zijn de deuren voor jou geopend vanaf 12:30 uur. We openen de beurs gezamenlijk rond 13:45 uur. Als deelnemende werkgever ontvang je werkzoekenden aan een statafel. Hierdoor is er beperkt ruimte voor promotiemateriaal, een roll up banner is bijvoorbeeld wel mogelijk.

Waar Fort St. Gertrudis, Haven 54 te Geertruidenberg (let op: Sommige navigatiesystemen bieden ook de optie Raamsdonksveer aan).
Wanneer: donderdag 20 september 2018
Opbouwen vanaf 12:30 uur
Opening om 13.45 uur
Beurs vanaf 14:00 - 16:30 uur
Netwerkborrel vanaf 16:30 - ± 18:00 uur

Ja, ik wil deelnemen
Ben je op zoek naar gemotiveerd personeel? Meld je dan aan voor deelname aan de Banenbeurs. Klik op onderstaande button/link en registreer jezelf en eventuele collega's voor de Banenbeurs XL in Geertruidenberg. Meer informatie over de beurs ontvang je na je registratie op Eventbrite in de orderbevestiging.

Meld je aan voor de Banenbeurs XL in Geertruidenberg.