Overzicht

Vrijdag 15 juni was het feest bij de wormenkwekerij ‘The Dutch Night Crawlers’ in Almkerk. Jelle Rodermond vierde dat hij 12.5 jaar werkzaam is op het bedrijf. Familie, vrienden, collega’s en overige belangstellenden waren door hem uitgenodigd om dit te vieren. Omdat Jelle in dienst is bij !GO en gedetacheerd wordt, waren zijn consulent en directeur ook aanwezig om dit samen met hem te vieren.

Na een ontvangst door Jelle, familie en collega’s, stond de koffie met gebak klaar voor de genodigden. Het bedrijf had hiervoor een ruimte feestelijk ingericht met slingers. Daarnaast was er een groot scherm waarop foto’s en video’s van Jelle werden getoond. Uiteindelijk vulde de ruimte zich met ruim 60 gasten, die allen een presentje voor hem hadden. Hieruit blijkt de betrokkenheid met Jelle.

Bas de Peuter, eigenaar van de kwekerij opende de avond met lovende woorden over Jelle. Hij noemde hem betrouwbaar, iemand die een half uur te vroeg is op zijn werk. Voordat Jelle met zijn werk begint neemt hij het dagelijks nieuws door. Verder ontving Jelle hiervoor een passend cadeau; een tablet van het bedrijf. Een prachtig instrument om het wereldnieuws op te volgen. Onze directeur Egbert Lichtenberg heeft Jelle ook gefeliciteerd met zijn 12.5 jarig jubileum op de kwekerij.

Omdat Jelle inmiddels 12.5 jaar op de wormenkwekerij werkt, heeft hij een rondleiding verzorgd samen met zijn leidinggevende. Vol trots heeft hij verteld hoe een worm zich ontwikkeld, voordat deze het bedrijf verlaat.

Ten slotte viert Jelle dit jaar ook zijn jubileum 40 jaar in dienst bij !GO. Dubbel feest voor hem dit jaar.