Overzicht

Wendy (meewerkend voorvrouw Groenvoorziening Made) en Frank (Consulent participatie en re-integratie) hebben bij elkaar in de keuken gekeken. Wendy heeft 's morgens meegelopen met de werkzaamheden van Frank. Wendy vertelt: "We zijn begonnen met het nakijken of iedereen aanwezig is op zijn of haar werkplek. Daarna hebben we een bakje koffie gedronken en Frank heeft uitgelegd wat het werk als consulent allemaal inhoudt." Wendy heeft hierdoor inzicht gekregen in hoeveel administratie er bij komt kijken, voordat iemand bij !GO begint en tijdens het werken bij !GO. 

Daarna zijn we samen naar een evaluatie gegaan van een collega die werkzaam is in de groenvoorziening. Gelukkig ging alles goed met deze collega en kan hij al meer uren gaan werken! Toen we terug waren op kantoor hebben we een kort gespreksverslagje vastgelegd in het systeem en een vervolgafspraak gemaakt. Hierna was het al tijd voor de lunch, want in de middag moesten de handen uit de mouwen gaan steken! 

Aan de slag!
In de middag zijn we hard aan de slag gegaan om de heg op het Prisma-terrein in Raamsdonksveer weer netjes te maken. Wendy heeft een werkjas en werkschoenen voor Frank geregeld, zodat hij herkenbaar en veilig aan het werk kon!

In de ochtend heeft onze collega Nappie al hard gewerkt en is een deel van de heg en de stoep al netjes bijgewerkt. Maar we hebben nog genoeg te doen! Frank en Nappie houden zich bezig met het knippen van de heg en letten goed op wat er afgeknipt mag worden en Wendy voert alles af naar de kar. In totaal hebben we 3 keer naar de milieustraat gereden om het afval netjes af te voeren. Uiteindelijk hebben we de middag afgesloten en het eindresultaat mocht er wezen!

We hebben een leuke dag gehad!

Ervaringen?
Wendy geeft aan dat ze veel heeft geleerd over wat er bij het werk als consulent komt kijken, dit is veel meer dan ze verwacht had! Frank heeft gemerkt dat er in het Groen echt hard gewerkt wordt en dat Nappie en Wendy erg goed op elkaar zijn ingespeeld.

Hard WerkenEindresultaat