Overzicht

Ondernemen met een maatschappelijk tintje zit in het DNA bij AGEL adviseurs. Dit bekrachtigen zij door het ondertekenen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) convenant met !GO voor mensenwerk.

Ruimtelijke ontwikkeling is een complex onderwerp, hier is het adviesbureau volledig in thuis. AGEL adviseurs heeft haar handen vol aan de dynamische branche waar zij in werken. Daarom schakelen zij voor vragen over de Wet Banenafspraak met het Werkgeversservicepunt (WSP) WerkLink in de regio Dongemond. Marcel van den Brink directeur AGEL adviseurs: “De samenwerking met het WSP WerkLink geeft rust, onze contactpersoon kent ons bedrijf en weet wat wij nodig hebben.”

Meer waarde
“Binnen onze organisatie zien wij de meerwaarde van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, aldus Marcel. Marc Braat, HR adviseur vult aan: “Onlangs hebben wij iemand in dienst genomen uit het doelgroepenregister. Deze persoon vervult een facilitaire taak binnen de organisatie, vervangt toners, archiveert tekeningen en neemt taken uit handen van de ingenieurs. Zij zijn een belangrijke schakel in het werkproces. Dit levert onze organisatie meerwaarde op.

Creëren
“Daarnaast merkten we dat er steeds meer taken bij onze landmeters kwamen te liggen. Daarom hebben we besloten om een nieuwe functie te creëren. De assistent landmeter moet kunnen werken met mobiele apparatuur en een zwemdiploma is een absolute must!”, vertelt Marcel lachend. Egbert Lichtenberg vult aan: “Er zijn veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die over de juiste capaciteiten beschikken. Het is mooi dat AGEL adviseurs dit ziet en zichzelf tot doel stelt. Samen voor een inclusieve samenleving.”

Over AGEL adviseurs
AGEL adviseurs onderscheidt zich door te kiezen voor een klantgerichte benadering bij de aanpak van de diverse ruimtelijke opgaven. Onze adviseurs staan naast de initiatiefnemer, als partner, om samen de doelen van de initiatiefnemer te realiseren. Door een samenwerking met AGEL adviseurs aan te gaan profiteren onze opdrachtgevers van hun eigen kennis, aangevuld met de integrale kennis van AGEL adviseurs op uiteenlopende terreinen.