Overzicht

Onlangs hebben Elly Reynaers, directeur Care Service Europe B.V. (CSE) en Egbert Lichtenberg, Algemeen directeur !GO voor mensenwerk, het convenant Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ondertekend.

Beide partijen willen hiermee Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de regio nadrukkelijk inhoud geven en stimuleren. “Door het aangaan van een hechte samenwerking bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om naar vermogen een bijdrage te leveren op de arbeidsmarkt.”, aldus Elly Reynaers.  

CSE is sinds 1995 de specialist in zorgproducten op maat. Denk hierbij aan kraampakketten, incontinentiematerialen, de Nestlé “Smaakpakketten”, de sondevoedingen en bijbehorende voedingspompen voor Nestlé en alle soorten hulpmiddelen bij het lopen, zitten, staan en liggen. In opdracht van zorgverzekeraars, zorginstellingen en/of particulieren worden de bestellingen discreet en op maat rechtstreeks aan huis bezorgd. CSE is gehuisvest in Oosterhout in de gebouwen van !GO.

Al jaren is CSE een gewaardeerde partner van !GO. Op de afdeling Beschermd Werk van !GO wordt er met veel plezier gewerkt. Medewerkers verrichten inpakwerkzaamheden en indien nodig verrichten zij werkzaamheden op locatie bij Care Service Europe. Daarnaast huurt CSE zowel kantoor-, productie- als opslagruimte bij !GO. CSE is de 18e partner van !GO die het convenant MVO heeft ondertekend.