Overzicht

intro sporter van de maandDe wisseltrofee en bijbehorende medaille voor de sporter van de maand zijn door Hans van den Berg en Davina van den Biggelaar uitgereikt aan Jacqueline van Dongen. Haar collega consulenten hebben Jacqueline genomineerd. Jacqueline was zeer verrast over haar nominatie.

Vorige maand ging haar auto kapot en was ze genoodzaakt om de fiets te nemen, wat haar uitstekend beviel. In dezelfde periode maakte ze kennis met Recreatieoord De Warande in Oosterhout waar ze merkte dat ze zwemmen toch wel heel lekker vond. Zo lekker zelfs dat ze zichzelf meteen een seizoensabonnement cadeau heeft gedaan. Haar streven is om dagelijks iets aan sport te doen. Het liefst voor of na het werk zwemmen of op de fiets naar het werk. En als geen van beiden lukt gaat ze een stukje wandelen.

Een sportieve tip van Jacqueline voor de collega’s: Ook als je geen echte sporter bent maar bewegen wel belangrijk vind, probeer dan iets te vinden wat echt bij jou en jouw dagritme past. Als het sporten/ bewegen past in jouw dagplanning kan je het langer volhouden.

Jacqueline proficiat!