Overzicht

Wij bestaan in 2019 maar liefst 65 jaar. Voor ons markeert dit jubileum een nieuwe toekomst waarin we willen verbinden en verder bouwen. Dat willen we doen samen met werkgevers. 

Grenzen verleggen
Thema van de jubileumdag op 24 januari is grenzen verleggen. Met technologie en met mensen. Deze jubileumdag staat speciaal voor werkgevers in het teken van nieuwe technologische mogelijkheden, waardoor en waarmee nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag komen. Samen met werkgevers willen we grenzen verleggen! Wij nemen deze dag het voortouw.

Grensverleggende sprekers
Trots zijn we op twee grensverleggende sprekers die deze dag nog meer kleur geven:

Professor Doctor Ton WilthagenProfessor Doctor Ton Wilthagen

Hij neemt ons mee hoe je grenzen verlegt op de arbeidsmarkt. Hij is hoogleraar arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg. 

Maarten van der WeijdenMaarten van der Weijden

Hij is altijd op zoek naar nieuwe grenzen om zichzelf te kunnen verbeteren. De olympisch kampioen daagt ons uit om te blijven verbeteren. 

Aanmelden
Technologische ontwikkelingen zijn super interessant voor werkgevers! En al helemaal als je daarmee meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag helpt! Daar wil je toch ook meer van weten? Meld je snel aan voor de Jubileumdag op 24 januari in Oosterhout!

Klik hier en meld je aan op de Eventbrite pagina en laat je inspireren door onze grensverleggende sprekers