Overzicht

Voor gemeenten en publieke instellingen voeren we diverse facilitaire diensten uit.

Beheer activiteitencentra

Activiteitencentra zijn van grote maatschappelijke waarde binnen een gemeente. De beheerder en assistent beheerder vervullen een belangrijke rol als gastheer/ gastvrouw.

Wij hebben de expertise in huis om het beheer van activiteitencentra voor uw gemeente uit te voeren. Intern leiden we medewerkers op voor de functie beheerder of assistent beheerder. Alle beheerders en assistent beheerder zijn in het bezit van een BHV-diploma.

schoonmaak


Postbezorging

Met de garantie voor kwaliteit en snelheid bezorgen onze medewerkers geadresseerde post en huis-aan-huis drukwerk voor de deelnemende gemeenten. Inmiddels is deze dienstverlening uitgebreid door de samenwerking met PostNL.

Voor een goede verwerking van de post is een flexibele instelling en teamwork belangrijk. Onze medewerkers bezorgen de verschillende soorten post tijdig en correct.

schoonmaak


Beheer fietsenstalling

In de deelnemende gemeenten van !GO voor mensenwerk zijn meerdere openbare fietsenstallingen waar onze medewerkers de functie van beheerder uitvoeren. In deze functie staat klantvriendelijkheid centraal.

schoonmaak


Catering

Voor diverse locaties verzorgen onze medewerkers de catering, bijvoorbeeld op het gemeentehuis, de gemeentewerf of bij bedrijven.

Voordat medewerkers extern gaan werken, volgen ze bij ons leerwerkbedrijf de opleiding AKA Catering of OCC-B opleiding. In deze opleiding staat gastheerschap, productkennis, hygiëne en veiligheid centraal.

schoonmaak


Schoonmaak

De schoonmaak binnen uw bedrijf kan worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel van !GO voor mensenwerk. Onze medewerkers worden opgeleid tot professionals in de schoonmaak. De opleiding bestaat uit een theoretisch deel en een praktijkdeel. Na een half jaar praktijkervaring bij !GO of één van onze deelnemende gemeenten, zijn de medewerkers er helemaal klaar voor om bij uw bedrijf aan de slag te gaan.

Tijdens de schoonmaakopleiding besteden onze SVS-gecertificeerde trainers onder andere aandacht aan de schoonmaakregels, de diverse schoonmaakmiddelen en de omgangsvormen in relatie tot de klant. Na deze opleiding zijn ze gekwalificeerd en in het bezit van landelijk erkend SVS-schoonmaak-diploma.

Medewerkers gaan aan de slag bij één van de deelnemende gemeenten op het gemeentehuis of bij de gemeentewerf. En ook (schoonmaak)bedrijven maken gebruik van onze opgeleide medewerkers. Dit kan via een detacheringsovereenkomst of begeleid werken.

schoonmaak