Overzicht

Efficiencyvoordelen voor u!

Het uitbesteden van arbeidsintensieve activiteiten kan efficiencyvoordelen voor uw onderneming opleveren. U wordt slagvaardiger, u reageert snel op marktbewegingen en u maakt personeelskosten variabel.

Werkzaamheden overnemen

Diverse productiewerkzaamheden nemen wij u uit handen. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw verpakkingsconcept of heeft u een tekort aan mensen op de inpakafdeling? Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol en betaalbaar uitvoeren van de meest uiteenlopende projecten. Wij leveren u de mensen om producten te assembleren, te verpakken en om te pakken. Ook het stickeren, sealen, krimpen, labelen, opbouwen en vullen van displays is bij onze medewerkers in goede handen. Alles gebeurt snel en vakkundig met gespecialiseerde mensen én machines. Onder vakkundige begeleiding kan de uitvoering bij u op locatie plaatsvinden of bij ons in onze productieafdelingen in Oosterhout. Ook kunnen wij uw medewerkers opleiden om met onze doelgroep werk uit te voeren.

Kennis en ervaring

Wij stellen onze kennis en vaardigheden ter beschikking en denken graag met u mee. Onze kennis, opgedaan bij diverse partners in de afgelopen jaren, leidt tot proces-, kwaliteitsverbetering en verlaging van uw kostprijs.